Kies je e-bike.

Je bent hier:

Hier zie je welke e-bikes wij de beste vinden.

Hier zie je welke e-bikes wij de beste vinden. Da’s eigenwijs. Ben jij ook eigenwijs en weet je een beter passend Flyer-model? Die leveren wij ook gewoon. En we stellen je mening ook op prijs.

Tour modellen.

Een heuse evergreen. Zeer betrouwbaar, de motor voelt heerlijk aan, de batterij heeft een meer-dan-behoorlijke capaciteit en is op het juiste punt gepositioneerd waardoor deze e-bike helemaal niet zwaar aanvoelt. Met het licht gebogen stuur en de verstelbare stuurpen is deze fiets in een handomdraai van comfortabele stadsfiets naar sportieve touring-kilometervreter om te turnen.

Zaakvandefiets heeft deze lijn in de verhuur en is er ronduit enthousiast over. Waar onze collega’s met recreatiefietsen verder werken bouwen wij in hoog tempo een trouw klantenbestand op van mensen die nooit meer anders dan een FLYER willen. Wat wij besteden aan de aanschaf besparen we op onderhoud en reparaties.

Voor woon- werkverkeer tot 25km enkele reis (daarboven is een speed-pedelec model waarschijnlijk beter want de reistijd wordt anders erg lang) is dit uw keuze. Ook werk-/werkverkeer is prima afgelegd met deze alleskunner. Of bombardeer deze elektrische fiets tot uw vakantieliefde-voor-altijd, door het wegklapbare stuur gaat ie zó op de autodrager.

Urban modellen.

Een statement op de weg. De URBAN-lijn combineert looks met wendbaarheid en snelheid.

Of het nu in de stad is, in het snelle woon-werkverkeer of bij een omweg via een onverharde weg: met de URBAN wordt elektrisch fietsen overal een ware belevenis! De sterke betrouwbare Panasonic-motor, doordachte geometrie en stevige 28-inch-wielen met brede banden zorgen voor veel comfort en veiligheid.

Wie met een vouwfiets rijdt heeft met de Upstreet2 een perfecte manier gevonden om flexibel te forenzen. Deze metgezel schuwt geen trein of auto maar kan de rit van huis naar kantoor ook zó afleggen.

De Upstreet 5 heeft ook een High Speed speed pedelec variant.

Cross modellen.

De GoRoc is een stugge volhouder, onverwoestbaar sportieve bijterd voor de actieve veeleisende tweewieleraar.

Kies voor wel of geen achtervorkvering waarmee beter rendement en uitstekend terreingevoel wordt gerealiseerd. Door de derailleurversnelling heeft de GoRoc actiever weggedrag voor het onmiddellijk aanpassen aan wisselingen in de terreinomstandigheden.

Maar ook snel je weg door druk stadsverkeer zoeken, brug op/brug af, stoepjes (dat hoort niet zo!) pakken. De actieve fietser met extreem hoge eisen aan stevigheid, wendbaarheid en snelheid kiest voor de GoRoc.

De GoRoc4 heeft ook een High Speed speed pedelec variant.

Informatie over de levertijden? De levertijden verschillen per e-bike. De meesten zijn op korte termijn leverbaar. Sommige modellen vanaf april 2020.

Proefrijden? Boek een proefrit via ons aanvraagformulier. Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

Meer informatie of even overleggen? We zijn 7 dagen per week open, zie onze contactgegevens op de Contact pagina.