GoTour4 | 5.00

99,003599,00

SKU: N/A Category: Tag:

Ben je GoTour materiaal maar wil je een behendigere, kleinere e-bike met een lagere instap? Kies dan deze Gotour4. Door de kleinere wieldiameter (26″ in plaats van 28″) een lage instap, voor kleinere personen of mensen die beperkte ruimte voor stalling beschikbaar hebben. Alles – dus ook de zitpositie – op een GoTour4 is exact hetzelfde als die van een GoTour5. Alleen de wieldiameter is kleiner.

Daarom hieronder nogmaals de beschrijving van de GoTour5:

Het klinkt misschien afgezaagd maar deze Gotour is een heuse evergreen. Zeer betrouwbaar, de motor voelt heerlijk aan, de batterij heeft een meer-dan-behoorlijke capaciteit en is op het juiste punt gepositioneerd waardoor deze e-bike helemaal niet zwaar aanvoelt. Met het licht gebogen stuur en de verstelbare stuurpen is deze fiets in een handomdraai van comfortabele stadsfiets naar sportieve touring-kilometervreter om te turnen.

Zaakvandefiets heeft deze fiets in de verhuur en is er ronduit enthousiast over.

Voor woon- werkverkeer tot 25km enkele reis (daarboven is een speed-pedelec model waarschijnlijk beter want de reistijd wordt anders erg lang) is dit uw keuze. Ook werk-/werkverkeer is prima afgelegd met deze alleskunner. Of bombardeer deze elektrische fiets tot uw vakantieliefde-voor-altijd, door het wegklapbare stuur gaat ie zó op de autodrager.