GoTour5 | 5.00

99,003599,00

SKU: N/A Category: Tags: ,

Het klinkt misschien afgezaagd maar de Gotour5 is een heuse evergreen. Zeer betrouwbaar, de motor voelt heerlijk aan, de batterij heeft een meer-dan-behoorlijke capaciteit en is op het juiste punt gepositioneerd waardoor deze e-bike helemaal niet zwaar aanvoelt. Met het licht gebogen stuur en de verstelbare stuurpen is deze fiets in een handomdraai van comfortabele stadsfiets naar sportieve touring-kilometervreter om te turnen.

De factsheet van de GoTour5 bekijkt u hier

Proefrit maken?

 

Zaakvandefiets heeft deze fiets in de verhuur en is er ronduit enthousiast over. Waar onze collega’s minachtend gniffelend met de recreatiefietsen verder werken bouwen wij in hoog tempo een trouw klantenbestand op van mensen die nooit meer anders dan een FLYER willen. Wat wij besteden aan de aanschaf besparen we op onderhoud en reparaties. Iedereen vaart er wel bij en dat is de basis van ons succes.

Voor woon- werkverkeer tot 25km enkele reis (daarboven is een speed-pedelec model waarschijnlijk beter want de reistijd wordt anders erg lang) is dit uw keuze. Ook werk-/werkverkeer is prima afgelegd met deze alleskunner. Of bombardeer deze elektrische fiets tot uw vakantieliefde-voor-altijd, door het wegklapbare stuur gaat ie zó op de autodrager.