GoTour6 | 5.00

105,003799,00

SKU: N/A Category: Tags: ,

De motor en de batterij zijn subtiel geïntegreerd wat de GoTour6 een strak afgewerkt uiterlijk geeft. De GoTour6 5.00 is het ‘instapmodel’ maar dat maakt deze e-bike beslist niet een zuinig kaal vervoersmiddel. Echte fijnproevers met gouden billetjes of gevoelige oren zullen mogelijk nog kiezen voor een andere uitvoering. Een derailleur op de 5.10 kan bijvoorbeeld handig zijn om berg-op van versnelling te kunnen wisselen. Check de datasheet om te zien hoe de onderlinge GoTour6 modellen verschillen.

Dit is de datasheet van de Flyer GoTour6-serie

Proefrit maken?

 

De GoTour6 is een heerlijke alleskunner. Je zit iets meer voorover dan bij de GoTour5. Dat maakt hem iets sportiever en je kunt hier uitstekend lange tochten mee maken. Hang hem gerust helemaal vol met bagage en ga de horizon tegemoet, laad je boodschappentas vol in de supermarkt of neem een kinderzitje en lach alle auto-ouders bij het kinderdagverblijf uit.

Het vooruitstrevende ontwerp en de onopvallende frame-integratie van de aandrijving en batterij maken van de FLYER Gotour6 de elektrische toerfiets van de volgende generatie. Of het nou gaat om de kabelgeleiding door het frame of om de onderdelen die qua functie en uiterlijk op elkaar zijn afgestemd: de FLYER Gotour6 scoort punten vanwege de aandacht voor details. Ook de rijeigenschappen zijn van het hoogste niveau. Met het comfortabele frame en de harmonieuze en fluisterstille Bosch-aandrijving tovert de FLYER Gotour6 een glimlach op ieders gezicht.